Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Боротьба з російським імперіалізмом має бути глобальною

Боротьба з російським імперіалізмом має бути глобальною

Укрінформ
путін залишається головним злочинцем, але його спільниками є російський народ, російська культура та історія              

Він чисте зло. Він убивця. Це все. Щоб пояснити його поведінку, непотрібні спотворені або необґрунтовані пояснення. Багато хто на Заході скрутив себе у вузли, намагаючись пояснити путіна чи, можливо, дати надію, що якось війна закінчиться зі смертю путіна.

Останнє спотворення було пов'язане з новорічним зверненням путіна. Деякі навіть повідомили, що він, мабуть, фізично хворий, оскільки весь час кашляв. Вдаватися до російської дезінформації не потрібно. путін кілька разів просто прочистив горло. Загальне відео тривалістю близько десяти хвилин було явним доказом дезінформації або спроби сенсаційності, що було заперечено самим відео. путін повністю контролював ситуацію. Очевидно, він допоміг це поставити. Деякі з його головних акторів були учасниками.

Промова путіна була монтажем брехні, але його брехливість була чіткою та навмисною. Він доклав максимум зусиль, щоб постати на екрані не суворим диктатором, а миротворцем по відношенню не тільки до російського народу, але і до всіх народів росії. Це свідчило про те, що він усвідомлював свою власну політичну вразливість у росії не лише серед росіян, але й серед поневолених національностей. Це постійне посилання на народ росії, а не на російський народ, було вражаючим і дуже навмисним. путін не помиляється. Він усвідомлює внутрішні негаразди в імперії, яку підтримує силою та репресіями.

Зображення путіна психічно чи фізично хворим не сприяє його смерті чи встановленню миру. росія і росіяни побудовані і годуються брехнею. Мабуть, найкращим прикладом цього є нібито російська православна церква. Деякі західні експерти висловлювали думку про те, що месіанське бачення російського православ’я якимось чином слугує поштовхом для поведінки росіян. Релігія часто служить опіатом, часто як для добра, так і для зла. Але російське православ'я сьогодні не є ні церквою, ні релігією. Аналіз російського православ’я протягом століть може вимагати окремого розглянення, але незаперечним є те, що російський символ, двоголовий орел, був викрадений у константинопольського християнства, і навіть московський патріархат був досягнутий під дулом рушниці.

Одна публікація нещодавно навіть припустила, що путін бере приклад з нібито російського православного патріарха кирила. Ніщо не може бути дальшим від істини. путін – генерал. кирило в кращому випадку може бути полковником. Російська православна церква – це державна установа, фактично остання її версія – витвір сталіна 1940-х років. Захід, безумовно, надає занадто багато незаслуженого визнання та кредиту цьому придатку російського спецназу.

Ці викривлення не допомагають у боротьбі з росією. Я не приписую спотворювачам мотиви. Назвімо це наївністю, як ми робимо, пояснюючи дії Папи Франциска, щоб не образити його та Католицьку Церкву. Дезінформація, особливо з поважних джерел, навіть без злого наміру чи наміру дезінформувати, дуже небезпечна, оскільки впливає на громадську думку. Боротьба з російським імперіалізмом має бути глобальною. Хоча реакцій і поведінки маргіналу можна очікувати, маргіналістів слід нейтралізувати раціональним консенсусом і глобальними зусиллями.

У росії є слабкі сторони, але ослаблений путін не є однією з них, особливо якщо визнати, що москва виробляла путінів століттями. Найбільші недоліки всередині росії полягають у тому, що вона є в'язницею для приблизно 100 поневолених націй, що її економіка не є продуктивною і що внаслідок браку фінансових можливостей її військова могутність сильно перебільшена. Усе, чим вона володіє, було вкрадено, включаючи її ядерний потенціал. Перемога у війні потребує демонтажу російської імперії, а не жертви її головного злочинця чи спонукання до самовдоволення, що свідчить про те, що головне зло майже в кінці. володимир путін залишається головним злочинцем, але його спільниками є російський народ, російська культура та історія.

Аскольд Лозинський

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-