На Харківщині на вибуховому пристрої підірвався чоловік

На Харківщині на вибуховому пристрої підірвався чоловік

Укрінформ
У Харківській області минулої доби внаслідок обстрілів загинули двоє людей і стільки ж поранені, ще одна людина підірвалася на невідомому вибуховому пристрої та госпіталізована.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«...Унаслідок ворожої ракетної атаки загинуло двоє цивільних чоловіків 55 та 54 років, чоловік 52 років госпіталізований з пораненням. Його стан медики оцінюють як тяжкий. Також протягом доби ворог обстрілював з артилерії населені пункти, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф в Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах. На жаль, у Куп'янську через ворожий обстріл загинув 60-річний чоловік», - поінформував Синєгубов.

Читайте також: На Харківщині зросла кількість жертв ракетного удару - один із поранених помер у «швидкій»

Крім того, за його словами, в с. Сніжнівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався 43-річний чоловік, його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Очільник ОВА зазначив, що на лінії зіткнення в області тривають бойові дії, наші захисники дають гідну відсіч загарбникам.

Як повідомлялося, 29 грудня Харків тричі зазнав ракетних ударів. Близько 9-ї ранку війська рф ударили чотирма ракетами по інфраструктурних об’єктах у Немишлянському та Основ'янському районах. Близько 14.40 під ударом опинилася інфраструктура Індустріального району. Близько 16 години знову завдано удару по вже атакованому об’єкту.

Читайте також: Ворог тричі за добу обстріляв із артилерії акваторію Очаківської громади на Миколаївщині

Також удари завдавалися по критичній інфраструктурі в області. У Чугуївському районі загинули двоє людей, ще одна особа поранена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-