Подумали, що «ядерка»: Кім розповів, як ЗСУ скинули на росіян з дрона термобаричний боєприпас

Подумали, що «ядерка»: Кім розповів, як ЗСУ скинули на росіян з дрона термобаричний боєприпас

Укрінформ
росіяни назвали "ядерною зброєю" звичайний 9-кілограмовий термобаричний боєприпас, який наші волонтери допрацювали і випустили по Кінбурнській косі.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі телеканалу «Еспресо», передає Укрінформ.

«Заяви окупантів про те, що ЗСУ нібито вдарили по ворожих позиціях на Кінбурнській косі тактичною ядерною зброєю, справді смішні. Це звичайний 9-кілограмовий термобаричний боєприпас. Але росіяни настільки не очікували, що це буде з дрону така вага і на таку відстань, що підняли паніку. Але насправді це розробки наших волонтерів, які дещо допрацювали", - сказав Кім.

За його словами, зараз волонтери доробляють ще пару-трійку таких боєприпасів — одна поїде на Бахмут, а інші працюватимуть на півдні країни.

Читайте також: російська армія завдала збитків Кінбурнській косі майже на ₴10 мільярдів

Як повідомляли ЗМІ, бійці Збройних сил України знищили позицію загарбників на Кінбурнській косі. Військові рф облаштувалися там у житловому будинку в н.п. Покровське. Вибух 18 грудня оприлюднив партнер юридичної компанії "Прокопчук Груп", яка наразі займається волонтерською діяльністю і захистом інтересів військовослужбовців, Святослав Прокопчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-