Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Що, кому і навіщо сказав генерал Залужний

Що, кому і навіщо сказав генерал Залужний

Укрінформ
Щоби закрити тему інтерв’ю головнокомандувача – для себе, звісно.

Подібне вже було. Три місяці тому, 7 вересня в Укрінформі було опубліковано статтю генералів Залужного і Забродського і вона була написана в такій самій тональності, як і це інтерв’ю для The Economist: війна це ще надовго, ми переможемо, але потрібна серйозна зброя в достатній кількості. В українському секторі ФБ миттєва реакція тоді була така сама: Ой, лишенько, що ж це буде?! Ми ж так хотіли до Нового року перемогу святкувати.

Зізнаюсь, я теж належав тоді до табуну цих рожевих поні… Дуже недовго, щоправда.

А вже потім, зауважте, аж через місяць - була блискуча Харківсько-Ізюмська операція, а ще через місяць – визволення Херсону і Правобережжя Дніпра, удар по Кримському мосту, розгром аеродромів під Саками і в Джанкої, переможні атаки морських дронів по Севастополю і рашистських базах стратегічної авіації за багато сотень кілометрів углиб території ворога...

Так і цього разу буде. Просто партнерам і союзникам, які досі не звільнилися від ілюзії, що рашистська загроза тепер «сама розсмокчеться», нагадали, що не розсмокчеться. Зброю давайте! Нам потрібне – оце, оце і оце.Тоді все буде швидко, без варіантів і то – єдиний спосіб позбутися назавжди загрози чорного імперського безумства, яка висне над нами усіма. От саме це спокійно і впевнено було сказано за зрозумілою адресою.

А ми – заспокоїлись. Переможемо!

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-