За добу на Донеччині російські війська пошкодили дев'ять будинків і поранили двох цивільних

За добу на Донеччині російські війська пошкодили дев'ять будинків і поранили двох цивільних

Фото
Укрінформ
У Донецькій області станом на 11 грудня через атаки росії пошкоджено 9 будинків, 2 людини поранені. Найактивніших обстрілів зазнали Покровський і Бахмутський райони.

Про це начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"На Горлівському напрямку внаслідок обстрілів 1 людина поранена та 1 багатоповерхівка пошкоджена у Бахмуті. Також пошкоджено 4 приватні будинки у Соледарській громаді: 3 у Роздолівці та 1 у Парасковіївці; інтенсивні обстріли зафіксовано поблизу Яковлівки, Бахмутського та на околицях Соледара. Гучно було у Часовоярській громаді — там без жертв", - написав він.

Водночас Кириленко зазначив, що на Донецькому напрямку 1 людина поранена у Максимільянівці Мар'їнської громади. Заразом під вогнем опинилися Красногорівка, Георгіївка та Мар'їнка.

Читайте також: Від початку повномасштабного вторгнення рф найбільше дітей постраждали на Донеччині

"Напередодні ввечері росіяни обстріляли підприємство у Курахівській громаді та Авдіївку. Авдіївка також зазнавала хаотичних обстрілів впродовж усієї ночі. Наслідки з'ясовуємо", - зауважив очільник ОВА.

Повідомлялося, що Сили оборони України з 24 лютого по 11 грудня ліквідували близько 94 тисячі 140 російських загарбників, 380 з них — за останню добу.

Фото: Павло Кириленко / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-