росіяни обстріляли понад 40 разів Херсонщину та 9 разів били по Сумщині — ОП

росіяни обстріляли понад 40 разів Херсонщину та 9 разів били по Сумщині — ОП

Укрінформ
російські загарбники упродовж доби 42 рази обстріляли Херсон та область і 9 разів прикордонні території та населені пункти Сумської області.

Як передає Укрінформ, про це заявив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко на брифінгу.

Він наголосив, що російські терористи продовжують обстрілювати мирні міста та громадян України.

“За добу обстріляли 42 рази Херсон та область. В Херсоні терористи влучили в житлові квартали міста, приватні та багатоквартирні будинки. Через що 3 людей загинули, 7 поранено”, - підкреслив заступник керівника ОП.

Тимошенко поінформував, що ворог здійснив 9 обстрілів по прикордонних територіях та населених пунктах Сумської області, під час яких зафіксовано 180 «приходів».

“Внаслідок обстрілу села Нововасилівка пошкоджено зерносховище, а також лінії електропередач. Без жертв”, - зазначив Тимошенко.

Читайте також: У Херсоні через обстріли пошкоджені 169 об’єктів

Окрім того, вночі російські загарбники влучили ракетою С-300 в 5-поверховий житловий будинок в с. Клугино-Башкирівка Харківської області, внаслідок чого постраждали дві жінки, є часткові руйнування будинку.

Також цієї доби під ракетними ударами опинилося Запоріжжя та Запорізький район. “Снаряд прилетів у інфраструктурний об’єкт, сталася пожежа на 200 квадратних метрів, яку під ранок пожежники ліквідували”, - підкреслив Тимошенко.

росіяни завдали ракетного удару цієї доби також по сільраді села Зарічне Запорізької області. За даними Тимошенка, половину приміщення зруйновано, на будинках поруч вибито вікна. Постраждалих немає.

Як повідомлялося, в Україні внаслідок збройної агресії російської федерації за минулу добу, 1 грудня, загинули троє цивільних, ще 16 осіб зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-