У Бахмуті загарбники влучили у пожежну частину, є постраждалі

У Бахмуті загарбники влучили у пожежну частину, є постраждалі

Фото
Укрінформ
У Бахмуті на Донеччині загарбники влучили у пожежно-рятувальну частину, особовий склад не постраждав, є постраждалі серед цивільних.

Про це у Фейсбуці повідомило обласне управління ДСНС, передає Укрінформ.

«Окупанти вже вкотре поцілили в одну з пожежно-рятувальних частин Донеччини! Вчора ввечері, внаслідок артилерійського обстрілу міста Бахмут, відбулось влучання снаряда у фасад 47 ДПРЧ 8 ДПРЗ. Внаслідок обстрілу особовий склад не постраждав, поранення отримали три цивільні особи (чоловіки 1986 р.н., 1979 р.н. та 1969 р.н.)», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники надали медичну допомогу постраждалим та на автомобілі ШМД транспортували їх до лікувального закладу міста Бахмут.

В управлінні додали, що внаслідок цього обстрілу уламками було пошкоджено пасажирське скло пожежної автоцистерни, три віконні отвори та облицювання трьох в'їзних воріт будівлі частини.

Читайте також: Ворог обстрілює Донеччину - всю ніч під вогнем ділянка фронту від Курахівської до Лиманської громад

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Фото: Головне управління ДСНС України у Донецькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-