Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Захист неба дійсно ефективний

Захист неба дійсно ефективний

Укрінформ
Із загалом майже сотні ракет, понад 70 ракет збито. Дані ще вточнюються. Але вже можна сказати, що захист неба ЕФЕКТИВНИЙ

Відбій тривоги по більшості території України (у Харківській і Луганській областях зберігається загроза).

Що я хочу сказати. Захист неба дійсно ефективний. Але хочу підкреслити, що незважаючі на суттєву допомогу від західних партнерів (я свідчу, що ми робимо все, що можемо на даний момент, бо так сталось, що я зараз частина цих партнерів), але головну роль зіграло ЗСУ.

Завдяки майстерності і чіткій роботі ППО і ПРО (підкреслюю - ПРО. Вточню, що в нас щє немає системи ПРО, такої, якої нам потрібно. Але.), вдалось досягнути такого результата.

Але. Те, що ми робимо максимум сьогодні, не означає, що ми не зможемо зробити більше завтра.

Після сьогоднішньої масованої ракетної атаки, концепція виступу зокрема США, на завтрашньому засіданні Контактної групи з питань оборони України, буде скоригована. І концепція ця доволі проста: більше озброєння, більше ракет, і глобальна інтеграція і координація систем ППО і ПРО.

Те, що робить росія - це залякування і примушення до так званих переговорів. Вже зараз очевидно, що спроби ворога приречені на поразку. Ці атаки лише об‘єднують українців. І не лише їх. Хочу, щоб ви побачили, як міцніше об‘єднуються інші країни завтра, на «Сьомому Рамштайні».

І так. Чим більше ракет ворог витрачає на мирні міста, тим менше він їх витрачатиме на наших хлопців і дівчат на передку. А вони там дуже злі. Дуже [🔥]

Будьмо сильними. Кінець ворога близький.

Переможемо. [🇺🇦]

Дорж Бату

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-