Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Неадекватність та істерія – це вже звичайні настрої у стінах кремля

Неадекватність та істерія – це вже звичайні настрої у стінах кремля

Укрінформ
Чмобиками рашисти зараз повсюдно затикають дірку з комплектації підрозділів у зоні бойових дій

Буквально днями я наголошував, що російське командування відправляє до зони бойових дій до України частково мобілізованих у форматі «маршових батальйонів», тобто без повноцінної комплектації технікою.

Власне цей процес прискорився в рази і це насторожує.

Справа в тому, що якщо раніше такі підрозділи супроводжувалися хоч легкоброньованою технікою або транспортними засобами, то зараз женуть масово, виключно кількісно.

Складається таке враження, що під оголошення «воєнного стану» вони готують імітацію наступу.

Фактично, чмобиками зараз повсюдно затикають дірку з комплектації підрозділів у зоні БД, не вирішуючи проблематики з технікою. Тобто найближчими днями вони їх просто можуть використовувати для закидання на позиції ЗСУ як штурмове м’ясо.

Не можу сказати, що це несе якусь критичну загрозу, але нагадаю, що 10 жовтня масовані ракетні удари по території України супроводжувалися спробами окупантів наступати на низці напрямків. Успіхом вони не увінчалися, але…

Але факт залишається фактом, особливо з урахуванням того, що росія зараз перекинула до білорусі МіГ-31К — носії Х-47М «Кинжал». Тобто можуть скомбінувати ракетні удари по Україні з імітацією наступу і все це під оголошенням «ВП».

Насправді, якщо так і буде, то це одне з тих рішень російського військово-політичного командування, яке інакше як «тупіше бути не може» назвати неможливо. Але, схоже, саме такий тупий план цим РВПК і розглядається.

Заздалегідь зазначу, що цей план не вирішує ні тактичних, ні тим більше стратегічних завдань. А використання Х-47М «Кинжал», які зараз росія не здатна виробляти, і зовсім бачиться проявом неадекватності та істерії.

Хоча, неадекватність та істерія це вже звичайні настрої у стінах кремля.

Олександр Коваленко

sprotyv.info

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-