Компанія-виробник HIMARS збільшує випуск реактивних систем

Компанія-виробник HIMARS збільшує випуск реактивних систем

Укрінформ
Американський виробник Lockheed Martin збільшує виробництво реактивних систем залпового вогню HIMARS на тлі зростання попиту та успішного їх використання українськими військовими проти російських сил.

Про це оголосив генеральний директор компанії Lockheed Martin Джим Тайклет, повідомляє Укрінформ.

«Компанія Lockheed Martin нарощує виробництво високомобільної артилерійської ракетної системи на тлі успіху українських військових у використанні системи для відбиття російських сил протягом останніх кількох місяців», - йдеться у публікації.

Lockheed планує збільшити виробництво HIMARS з 60 до 96 одиниць на рік і вже вжила заходів для прискорення виробництва нових пускових установок в очікуванні більш високого попиту, заявив Тайклет.

За його словами, компанія планує інвестувати 65 млн доларів для прискорення роботи підрядників з виробництва HIMARS.

Читайте також: В Україну доставили ще чотири установки HIMARS

Тайклет зазначив, що вже зараз Lockheed модернізує підприємство у штаті Арканзас, а також навчає співробітників для роботи одразу з кількома високотехнологічними лініями.

Представники Lockheed раніше заявляли, що виробництво деяких систем озброєння вже зросло з початку року. При цьому річний обсяг виробництва HIMARS з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну збільшився приблизно з 48 до 60.

Як повідомляв Укрінформ, за даними The New York Times, нині на озброєнні України перебуває 16 систем HIMARS, які передали Сполучені Штати Америки, та 10 систем MLRS, які передали інші союзники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-