Дніпропетровщину загарбники обстрілювали з «Градів» і «Ураганів», Запоріжжя — з С-300

Дніпропетровщину загарбники обстрілювали з «Градів» і «Ураганів», Запоріжжя — з С-300

Укрінформ
Війська рф у п’ятницю зранку обстрілювали населені пункти Дніпропетровської області з "Градів" та “Ураганів”, а по Гуляйполю Запорізької області випустили ракети С-300.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, передає Укрінформ.

“Сьогодні зранку російські війська направили свої ракети на Нікопольський район Дніпропетровської області. Зафіксовано понад 100 "прильотів" у міста та села. Найбільше обстріляли Нікополь та село Добра Надія – по 40 пострілів з «Градів». Червоногригорівська територіальна громада - 11 пострілів з реактивної системи залпового вогню “Ураган”, - сказав посадовець.

Тимошенко поінформував, що внаслідок обстрілів у Нікополі люди не постраждали, але пошкоджено п‘ятиповерхівку, 13 приватних будинків, транспортне підприємство, господарські споруди, автомобілі, газогін та лінії електропередачі. За його словами, наразі представники ДСНС проводять обстеження території.

Заступник керівника ОП повідомив, що сьогодні під обстріли потрапив і Шевченківський район Запоріжжя, де зафіксовано влучання у житловий будинок та промисловий об’єкт, поранено одну людину.

Крім того, російські війська випустили три ракети С-300 по одній із фабрик Гуляйполя Запорізької області, наслідки обстрілу уточнюються.

Читайте також: Зеленський опублікував кадри російських обстрілів Запоріжжя

Тимошенко нагадав, що Сумщину вранці загарбники обстріляли ракетами, внаслідок чого у Краснопільській громаді загинув цивільний. Триває розбирання завалів зруйнованих будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-