До пошукових робіт на місці ракетного удару в Запоріжжі залучили службових собак

До пошукових робіт на місці ракетного удару в Запоріжжі залучили службових собак

Відео
Укрінформ
До пошукових робіт на місці ракетного удару в Запоріжжі залучили 5 службових собак із Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарес».

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі.

«На місці ліквідації наслідків ракетних ударів у Запоріжжі працюють представники Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарес» разом із пошуковими собаками. Пси, які в будь-який час доби за першої ж потреби вирушають на пошуки зниклих громадян. На їх рахунку десятки знайдених людей: живих і тих хто, на жаль, загинув», - ідеться у повідомленні.

Сьогодні у Запоріжжі 5 собак-рятувальників із кінологічного центру допомагають екстреним службам у пошуку людей, які можуть перебувати під завалами.

Крім того, до розбору зруйнованих конструкцій і пошуку громадян, залучені представники добровільних формувань цивільного захисту.

Напередодні вони пройшли навчання, які проводилися на базі Навчально-методичного центру ЦЗ і БЖД для членів добровільних формувань, а сьогодні вже стали до роботи – допомагати професіоналам.

Серед добровольців і колишні працівники Головного управління ДСНС та ветерани пожежної охорони.

Читайте також: На Запоріжжі за добу загарбники зруйнували та пошкодили майже 30 об’єктів інфраструктури

Як повідомляв Укрінформ, 6 жовтня о 5-й ранку ворог вдарив ракетами С-300 по Запоріжжю, дві ракети влучили в багатоповерхові будинки. Попередньо, внаслідок ворожих ударів загинули три особи, до лікарень звернулися 12 людей, серед них двоє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-