рф застосувала 86 дронів-камікадзе для ударів по Україні, 60% були знищені – Генштаб

рф застосувала 86 дронів-камікадзе для ударів по Україні, 60% були знищені – Генштаб

Укрінформ
росія загалом вже застосувала 86 дронів-камікадзе типу Shahed-136 для ударів по Україні, однак 60% з них були знищені українськими захисниками.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов, передає кореспондент Укрінформу.

"Цієї ночі силами та засобами Повітряних сил Збройних Сил України знищено 9 із 12 дронів-камікадзе. Загалом від початку застосування противником безпілотних літальних апаратів-камікадзе типу Shahed-136 ним було використано 86 одиниць, з яких 60% було знищено", - сказав Громов.

Він додав, що противник продовжуватиме тероризувати мирне населення України загрозою застосування ракет, авації та БПЛА, але Збройні Сили України тримають небо над нашою державою, докладаючи всіх зусиль для мінімізації наслідків ворожих обстрілів.

Читайте також: Загарбники атакували Білу Церкву дронами-камікадзе — ОВА

Як повідомлялося, 13 вересня Управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомило, що українські військові вперше збили Shahed-136 – поблизу Куп’янська Харківської області

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-