Оточення путіна заганяє його в кут за допомогою воєнкорів та пропагандистів - Денисенко

Оточення путіна заганяє його в кут за допомогою воєнкорів та пропагандистів - Денисенко

Укрінформ
Наразі у росії спостерігається тренд - найближче оточення путіна заганяє його у кут.

Таку думку в Фейсбуці висловив радник міністра внутрішніх справ, виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко, передає Укрінформ.

«Сьогодні путін мав виступити і потім відмінив своє звернення до росіян про війну. Для нас, насправді, глобально все одно: він оголосить війну чи воєнну антитерористичну операцію (назви він може змінювати, хоч щодня). Ми маємо просто розуміти: у рф іде тренд по заганянню путіна в кут», - заявив він.

За словами Денисенка, путіна заганяє у кут його ж найближче оточення, яке використовує воєнкорів і пропагандистів у своїх цілях (які й самі раді бути використаними).

На думку експерта, тут можна підійти до точки біфуркації: або поплічники путіна приймають рішення запустити ядерну зброю і еліти створюють Іран-2, або ці ж еліти підводять ситуацію до найгарячішої точки та не дають путіну це зробити у результаті якогось палацового перевороту і починають якісь переговори з Заходом.

Читайте також: Захід має позбутися ілюзії, путін бачить Європу під «російським чоботом» - Подоляк

Радник міністра зазначив, що всі інші варіанти є похідними від цих двох головних ліній розвитку.

«Думаю, друга версія має більше шансів на втілення в життя. А тому, ще раз повторю те, що казав протягом останнього часу: нагнітання ядерної загрози буде дуже складним випробуванням для психологічного стану мільйонів. Постарайтеся не вірити всім чуткам і вкидам», - заявив він.

Як повідомлялося, 30 вересня Денисенко заявив, що президент рф володимир путін не довіряє міністерству оборони російської федерації уже давно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-