У катівні звільненого селища слідчі знайшли коробку з вирваними зубними протезами

У катівні звільненого селища слідчі знайшли коробку з вирваними зубними протезами

Укрінформ
В катівні звільненого від російських окупантів селища Піски-Радьківські, що на Харківщині, слідчі знайшли коробку з вирваними зубними протезами та інші знаряддя знущань з полонених.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов на сторінці у Фейсбуці.

Він зазначив, що після деокупації області і звільнення села Піски-Радьківські до поліції звернулись місцеві мешканці, що в підвалі одного з домів утримували полонених - місцевих мешканців, АТОвців та полонених з ЗСУ. Сусіди постійно чули звідти крики.

«Зараз поліції точно відомо про катування закопування/викопування в землю заживо та застосування протигаза з тліючою тряпкою. Також в катівні знайдені фалоімітатор, коробку з вирваними зубними протезами, дроти з мотузками та лист з опитуванням одного з чоловіків, які були тут», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У деокупованому селі на Харківщині виявили ще одну катівню

Поліції відомі ПІБ військовослужбовців, над якими знущались росіяни.

Болвінов підкреслив, що слідчі та прокурори працюють над встановленням усіх фактів, які відбулися у цій катівні. Правосуддя знайде кожного винного.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці вересня у звільненому Вовчанську Харківської області виявили катівню, створену російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-