Ворог завдав ракетних ударів по Миколаєву та двох громадах

Ворог завдав ракетних ударів по Миколаєву та двох громадах

Укрінформ
За минулу добу війська рф здійснили ракетні удари по Миколаєву та двох громадах, також обстрілювали населені пункти області, в тому числі касетними боєприпасами, є руйнування інфраструктури та будинків.

Про це повідомив у Телеграмі голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

«Сьогодні, 24 вересня, після опівночі Миколаїв зазнав обстрілів. Відомо про влучання в акваторію річки Південний Буг. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація щодо нічних обстрілів уточнюється», - повідомив Кім.

За його даними, у Миколаївському районі 23 вересня ворог завдавав ударів по Шевченківській громаді. У селі Шевченкове били по об’єкту цивільної інфраструктури та території населеного пункту. У селі Котляреве було влучання по відкритих територіях населеного пункту й по його околицях. Також зафіксовано обстріл касетними снарядами села Парутине Куцурубської громади. Влучання були по населеному пункту та по центральній частині. Частково зруйновано два приватних будинки, техніка. Люди під час усіх цих обстрілів не постраждали.

Читайте також: На Миколаївщині росіяни вперше продали ЗСУ трофейну бронетехніку – Кім

«За інформацією ОК «Південь», учора, 23 вересня, ворог з літака тактичної авіації Су-20 випустив ракету Х-31 по Куцурубській громаді. Без жертв та постраждалих. Вночі, 24 вересня, о 00:02 ворог двічі завдавав ракетних ударів по с. Калинівці Воскресенської громади. Після обстрілу виникла пожежа газової труби, пошкоджено три житлових будинки, без постраждалих», - зазначив Кім.

За даними ОВА, тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Баштанської громади. Вночі в селі Явкине зруйновано будівлі. Наслідки обстрілу села Отрадне уточнюється.

«Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється», - зазначив Кім.

Читайте також: Кім: У нас є плани евакуації у разі аварії на Південноукраїнській АЕС

Як повідомлялося, 23 вересня російські війська знову атакували ракетами Миколаїв, внаслідок чого зруйновано будинки, офісну будівлю, водогін та електромережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-