Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Понівечена рука з двома синьо-жовтими браслетами

Понівечена рука з двома синьо-жовтими браслетами

Укрінформ
Сумний символ геноциду, котрий вчергове влаштовують росіяни проти цілої нації.

Ця рука - лише один маленький епізод з сотень тисяч таких. З мільйонів.

Зараз я займаюсь тим, що рухаю військові супутники. Що там вже інші команди роблять з тими супутниками, то вже моя ділянка відповідальності. Я і моя команда лише слідкуємо за тим, щоб все рухалось так, як треба, згідно заданим траєкторіям і з правильною орієнтацією.

Але час від часу, для того, щоб розуміти кут і охоплення, ми працюємо з так званими «шарами» (layers). І часто-густо, на тих «шарах» ми бачимо треки балістичних ракет і також високотемпературні вогнища. Так сенсори, що встановлені на супутниках, бачать у інфрачервоному діяпазоні сліди від ракетних двигунів і вибухи - місця влучання.

На «шарах» ці влучання схематично позначаються червоною крапкою. Така червона крапка була у Краматорську 8 квітня, у Вінниці 14 липня, у Оленівці 29 липня.

Дуже страшно було дивитись на сектор, у котрому був Маріуполь…

І за кожною такою червоною крапочкою - сотні - таких рук у синьо-жовтих браслетах. З дитячими годинниками. З манікюром. Сотні. Тисячі. Десятки тисяч. Сотні.

Тому, працювати з тими матеріалами боляче фізично.

Колись ми підрахуємо усі високотемпературні вогнища на усіх таких «шарах». Колись все стане відомо. Хто. Звідки. Куди. Скільки.

І тоді росії вже ніколи не відмитись від цієї крові.

Часто так стається, що весь масштаб катастрофи люди (зокрема західні політики), розуміють лише по таким фото - понівечена рука з двома синьо-жовтими браслетами.

А наші «шари» з червоними крапочками влучань, це лише статистика. Але ця статистика розставить згодом все по своїх місцях.

Дуже скоро.

It could be any of us.

#IzyumMassacre

Photo credit: Iryna Voichuk (@irmachep) by Twitter

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-