За останню добу ворог майже пів сотні разів вдарив по Миколаївщині - Кім

За останню добу ворог майже пів сотні разів вдарив по Миколаївщині - Кім

Укрінформ
За останню добу війська рф завдали по інфраструктурних об'єктах та житлових будинках на Миколаївщині 21 ракетний та 28 артилерійських ударів, обійшлося без жертв, але є поранені.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 27 липня, передає кореспондент Укрінформу.

«За останню добу по Миколаївщині завдано 21 ракетний та 28 артилерійських ударів. Двоє людей поранено, жертв немає», - зазначив він.

За словами Кіма, ворог, як і раніше, поцілив у об’єкти інфраструктури, транспортне підприємство, житлові будинки. Наразі без електропостачання перебуває низка мікрорайонів обласного центру, над його відновленням працюють енергетики.

Також голова ОВА зазначив, що Миколаїв обстрілюють уже понад п’ять тижнів щодня і щоночі. Але він очікує, що за тиждень-два ЗСУ знищать наземні ракетні установки ворога, які руйнують місто і тероризують людей.

«ЗСУ вже знищило дивізіон С-300, який стріляв по Миколаєву. Але їх підвезли ще, ми знаємо, де вони розташовані, тому над цим працюємо, і в найближчий тиждень-два теж до них теж доберемося. Щоправда, з літаками, які випускають ракети повітря-земля ми нічого зробити не можемо, але цим займається ППО», - сказав Кім.

Читайте також: На Миколаївщині в результаті ворожого обстрілу згоріло понад 230 гектарів хліба

Як повідомляв Укрінформ, вранці 27 липня росіяни знову обстріляли Миколаїв - поцілили в промислову зону та ремонтне підприємство, а також у будівлю і приватні авто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-