На Херсонщині росіяни обстріляли громаду, важкопоранена одна людина

На Херсонщині росіяни обстріляли громаду, важкопоранена одна людина

Укрінформ
У Кочубеївській громаді на Херсонщині у результаті російського обстрілу отримала важке поранення місцева мешканка, медики з Кривого Рогу борються за її життя.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Кочубеївська сільська територіальна громада.

«Сьогодні вночі окупанти знову обстріляли населені пункти нашої громади. В результаті обстрілів тяжке поранення голови отримала 48-річна жителька нашої громади», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз медики Кривого Рогу борються за життя жінки.

Влада громади просить населення, особливо жителів тих сіл, які наразі найбільше страждають від ворожих обстрілів, без нагальної потреби не повертатися до своїх помешкань.

Читайте також: Унаслідок обстрілу Очакова одна дитина загинула і ще четверо поранені

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у селі Заградівка Кочубеївської громади чоловік підірвався на власному полі на касетній міні.

У Херсонській області російські війська продовжують обстріл звільнених ЗСУ населених пунктів та утримання позиції на захоплених територіях. Бойові дії загарбники ведуть всіма видами зброї. Стабільно критична ситуація у Високопільській, Нововоронцовській, Великоолександрівській, Калинівській громадах та населених пунктах, які межують із Миколаївською областю. Численні вибухи за останні дні були у Каховському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-