Штати забезпечать Україну всім необхідним, аби відбити агресію росії - радник Байдена

Штати забезпечать Україну всім необхідним, аби відбити агресію росії - радник Байдена

Укрінформ
Сполучені Штати стежать за розвитком ситуації на сході України та готові надалі забезпечувати нашу державу необхідним озброєнням і технікою для перемоги у протистоянні російському агресору.

Про це заявив під час пресбрифінгу на борті президентського літака радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван, повідомляє Укрінформ.

«Ми занепокоєні кожним актом агресії, вчиненим росіянами, кожним дюймом української території, який вони окупували, руйнують, бомбардують, знищують – як там, де вони пересуваються, так і в тих районах, на які вони обрушують ракетні удари з великої відстані», - сказав радник Байдена.

Він підкреслив, що Сполучені Штати залишаються відданими підтримці України.

«Саме тому ми так прагнемо забезпечити українців необхідним озброєнням та інструментами, щоб вони могли протистояти просуванню російських сил там, де вони можуть відштовхнути їх», - наголосив високопоставлений представник адміністрації США.

Читайте також: Радник Байдена запевнив, що росії не вдасться зірвати постачання зброї до України

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський назвав нинішню битву за Сєвєродонецьк однією з найважчих від початку повномасштабного вторгнення росії. Він підкреслив, що зараз там вирішується доля Донбасу, і українські військові завдають ворогу відчутних втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-