Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджений навчально-тренувальний центр ФК «Металіст»

Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджений навчально-тренувальний центр ФК «Металіст»

Укрінформ
Внаслідок ворожих обстрілів сьогодні зазнав руйнувань Навчально-тренувальний центр ФК «Металіст 1925» у Високому на Харківщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ФК «Металіст 1925» у Фейсбуці.

«Внаслідок ракетного удару зі сторони російського Бєлгорода значних пошкоджень зазнав навчально-тренувальний центр у селищі Високий.

Ракета влучила по території НТЦ, залишивши після себе вирву глибиною у п'ять метрів. У будівлях вибиті майже всі вікна, сильно пошкоджені фасади, внутрішні приміщення та деякі комунікації, знищено частину закупленого обладнання та екіпірування команди на новий сезон. Дісталося і футбольним полям, які також зазнали ушкоджень. Вибух був такої сили, що залишки ґрунту розкидані в радіусі більш як сто метрів від його епіцентру», - йдеться у повідомленні.

Водночас у футбольному клубі висловили переконання, що все зруйноване обов'язково відбудуємо після нашої перемоги, а вже наступного сезону «Металіст 1925» продовжить гідні виступи в Українській Прем'єр-лізі у вільній європейській Україні.

Читайте також: Авіація рф втретє за день вдарила по Сумщині – літак випустив шість ракет

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби у Харкові та області поранення внаслідок ворожих обстрілів отримали 10 людей, серед них - одна дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-