Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Брехливі перегони путінських посіпак та їхнього диктатора

Брехливі перегони путінських посіпак та їхнього диктатора

Укрінформ
У повній брехні продовжує сьогодні функціонувати злочинний путінський режим.

Фактично, по-іншому він і не може існувати, оскільки правда його б всебічно дискредитувала, викриваючи всю антилюдську сутність. Наразі в росії повністю блокується вся правдива інформація, що може сприяти викриттю дійсних злочинних мотивів повномасштабної загарбницької війни, яку веде росія проти України.

Правда завжди незручна і не комфортна для тих, хто звик жити не за правилами цивілізованого соціуму, принципами моралі, справедливості та людяності. Тобто саме так, як вибудовує свою політику рашистська держава, пред’являючи, насамперед, Україні та колективному Заходу незрозумілі надумано-сфабриковані звинувачення в тому, що вони нібито створюють якусь небезпеку для росії. Недоумкуваті рашисти самі щось придумали, усіх оббрехали й продовжують оббріхувати, вторглися на українську землю, щоб когось не зрозуміло від кого «звільняти» на Донбасі та щось «відстоювати» в чужій країні. Але ця брехня вже вийшла за межі здорового глузду і вилилась у звірські рашистські злодіяння: знищення міст і сіл у Київській, Луганській, Донецькій, Сумській, Чернігівській, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Херсонській областях; тисячі катувань та вбивств їх мирних мешканців, у тому числі й сотень дітей; тотальне руйнування інфраструктури та злочинне викрадення українського майна на сотні мільйонів доларів… І при цьому всьому московіти бідкаються, що, виявляється, це їх ображають, і вони просто бояться, аж тремтять, щоб з ними нічого поганого не трапилось. 

На думку недолугих путінських посіпак та його самого, виявляється, що саме брехня дає їм право на безчинства, на те, що можна незаконно вриватися на чужі території та руйнувати їх, знищувати громадян іншої країни, продовжуючи й далі «годувати» неправдою весь світ. Якась викривлена свідомість у цих кривавих рашистів. Імовірно, вона деформувалася постійною брехнею, що замилювала очі та руйнувала здоровий глузд будь-кого, хто потрапляв під вплив путінської пропаганди, що діє під гаслом: «Брехня – понад усе!»

Дуже зручно говорити неправду, пояснюючи будь-що, оскільки ніхто не знає, як має бути насправді, та ніколи не зможе перевірити неправдивої інформації, бо вона формується тільки у свідомості того, хто її акумулює та презентує. Просування брехні не обмежене будь-якими моральними чи інформаційними межами, тому можна говорити що хочеш і як хочеш, бо поки перевірять чи доведуть щось зворотне, якийсь час уже мине й інформація розповсюдиться. Намагатися знаходити її першоджерела буде не кожен, а от передати почуте чи побачене – так то залюбки, бо комунікація якраз і базується безпосередньо на передачі інформації…

Існуючи за таким правилами, путінська імперія брехні ще й обов’язково все висвітлює так, що сама нібито виступає в ролі ображеної сторони. Зокрема, не дивлячись навіть на те, що росія вторглася в Україну не 24.02.2022, а ще в 2014 році, окупувавши Крим, протягом восьми років ведучи війну на Донеччині й Луганщині, і весь світ давно визнав, що наша країна є жертвою російської агресії, а путін та його посіпаки продовжують галасувати, що їх ображають. Це ж якими нелюдами треба бути, щоб у такій ситуації взагалі ще щось і репетувати! Але здоровий глузд – це не про росію. Вона обманом намагалася змусити людство повірити в те, що нібито Україна сама хотіла спровокувати глобальний конфлікт, тому була конче необхідною рашистська «спецоперація». Зараз також брехливі путінські пропагандисти продовжують атакувати всіх дезінформацією, намагаючись представити Україну та колективний Захід агресивною стороною в нинішній війні росії на українській території. Тобто вони продовжують звинувачувати інших у своїй агресії, яку видають як захист, хоча всі знають і бачать, що це абсурд. 

Фактично все відбувається за давно відпрацьованим сценарієм брехливої риторики та дій росії, яка ще в 2008 році незаконно вторглася до Грузії та окупувала її частину, не виконала свого зобов’язання від 1999 року щодо виводу своїх військ з Молдови, де вона без згоди уряду цієї країни залишає й досі свої військовиків, а також зробила ще багато чого злочинного та антилюдського... Попри це, за допомогою дезінформації рашисти ще й намагаються відволікти увагу від реалій розгортання росією бойових підрозділів на певних ділянках українського кордону. Вони роблять вкиди сфабрикованих «фактів» в інформаційний простір, щоб маніпулювати свідомістю громадян задля зниження рівня їх довіри до української влади та продукують фейкові звинувачення її в якихось надуманих намірах проти росії, щоб виправдати вторгнення в Україну.

Весь світ тисячі разів переконався, що росія постійно бреше, і засновані на цьому її маніпулятивні технології вже не спрацьовують. Тому навіть на параді ганьби 9 травня в москві у своєму безглуздому словесному потоці путін намагався безапеляційно виправдовувати злочинні воєнні дії росії в Україні. Разом з тим, він не озвучив правди про кількість російських втрат у цій війні, про те, як рашисти катують та вбивають українців на тимчасово окупованих територіях, де орками викрадено чи знищено продовольчі запаси та заблоковано постачання води, і від голоду та спраги гинуть мешканці… Ось така фальшива риторика кремля продукує все нову й нову дезінформацію, яка загрожує всьому людству катастрофічними наслідками.

Тому треба якнайшвидше викорінювати брехливість із усіх росіян, бо дуже дорого вона обходяться всьому цивілізованому світу. Україна обов’язково впорається і з цим, оскільки вже має не тільки потужний арсенал зброї, а й новітні технологій протидії брехливій пропаганді путінського режиму, який приречений піти в небуття. А українці зовсім скоро святкуватимуть велику перемогу над рашизмом та разом з дружніми країнами відбудують свої міста і села! За українцями – правда і перемога, а за росіянами – мерзенна брехня і довічна ганьба! 

Україна – героїчна держава мужніх і мудрих людей! 

Національна академія СБУ

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-