Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Мужні українці зруйнували злодійські плани недолугого путіна

Мужні українці зруйнували злодійські плани недолугого путіна

Укрінформ
Із останніх сил путін намагається утримати власну владу в росії шляхом демонстрації населенню своїх «досягнень» у безглуздій загарбницькій війні, яку він розв’язав проти України

Він сподівався на власну блискавичну перемогу. Але сталося не так, як гадалося. Поразки, ганьба, санкції, ізоляція країни, економічна та соціальна криза, безвихідь для російського народу – ось путінські «здобутки» у цій війні.

Чому ж він її розпочав? Ймовірніше за все, тому, що вже не спрацьовувала штучна його «велич», яку всіляко демонстрували одурманеному народу у відеосюжетах, де він то верхи на коні чи навіть на ведмеді, то демонструє свою спортивну вправність, то «керує» з дельтаплану журавлями в небі… Багато було придумано російськими медійниками та кремлівськими іміджмейкерами технологій піару задля підвищення його рейтингів серед росіян. Але всі можливі варіанти підтримання будь-якої популярності російського тирана поступово сходили нанівець, оскільки був відсутній основний ресурсно-владний фактор – турбота про людей та забезпечення їх добробуту. Вичерпалися в росії можливості для покращень, і казкові обіцянки путіна вже не мали чарівного мотивуючого ефекту та не допомагали йому втримувати владу.

Аморальні путінські поплічники, одним миром з ним мазані, стали розробляти «грандіозні ідеї» утримання їх покровителя «на троні», бо якщо він буде далі «царювати», то й у них кишені не спорожніють. Недолугий правитель, у свою чергу, прагнув увійти в історію «неперевершеним президентом». Тож, уявивши себе ще й «геніальним воєначальником», патологічно амбітний путін вирішив довести всьому світові, що неабияк здатен на нові «унікальні звершення», і сірого лютневого дня 24.02.2022 оголосив про «спеціальну операцію» проти мирної демократичної України.

Думав кремлівський карлик, що весь світ йому вклониться, а «друга армія світу» буде на висоті й усім покаже, як він її «зміцнив», а вояки ще й збагатяться «трофеями». І росія спасеться від зубожіння, враховуючи, що з такої багатої країни як Україна можна багато-чого поцупити – не тільки побутову та комп’ютерну техніку, а й усілякі інструменти, різноманітний автотранспорт, сільськогосподарські машини, збіжжя та інші види продукції… У московії ж десятками років виготовляли переважно всіляку військову техніку та ракети, щоб параноїк путін відчував стан захищеності. Тож і вирішив «дбайливий» путін: нехай росіяни збагачуються за рахунок українців, а то в них усілякого добра багато, навіть душові кабіни в будинках працюють і дороги асфальтовані в селах…

Ненависті і люті рашистів немає меж, коли вони бачать, як заможно живуть українці у порівнянні з ними. Усі свої звірства путінська орда напоказ виправдовує необхідністю захисту росії від міфічних українських «нацистів». Правда, ніхто їх не бачив і не знає, де вони. Тільки російські вояки їх вирішили знайти, а коли не знайшли, то стали по-звірячому нищити міста і села, лани і сади, дороги і аеропорти, лікарні і школи, будинки та їх мешканців, які просто мирно жили і працювали у своїй країні. Нелюдські вчинки рашистів свідчать, що нічого святого у них не залишилось, а, може, ніколи й не було. Є тільки сліпа віра в путінську пропаганду та звіряча лють і ненависть до всього українського.

Кривавому путіну, як і всім іншим рашистам, ніколи не мати щастя від награбованого в Україні, не збагатитися на кривавих «скарбах», не бути «героями» на смертях й горі українців, а довічно носити тавро нелюдів і вбивць та врешті згоріти в пекельному вогні ганьби й зневаги всього світу. 

Україна ніколи не скориться мерзенним путінським загарбникам! А мужні й працьовиті українці дуже скоро здобудуть перемогу, відбудують міста і села, та щасливо заживуть у прекрасній Українській державі! І більше ніяких рашистів не допустить славетна Українська Армія на квітучу українську землю! Перемога, мир, щастя і добро прийдуть у кожен український дім!

Національна академія СБУ

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-