Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Шановне воїнство!

Шановне воїнство!

Укрінформ
Ось уже майже 2 місяці ви героїчно тримаєте оборону Маріуполя – цього давнього українського козацького міста.

Ви демонструєте справжній козацький дух і сталевий характер, викликаючи глибокий подив окупантів. Їм невтямки, хто і як іще може обороняти місто, яке вже майже зруйноване і в якому практично не лишилося запасів життєво необхідних їжі та води. Для вас служити – це не просто виконувати накази командирів, а захищати свій народ і право на майбутнє щасливе життя. Без сумніву, подвиг кожного з вас – неоціненний, бо утримання міста руйнує всі ворожі плани щодо захоплення українського Донбасу. Їхні удари по вас – це не демонстрація сили, а прояви люті й безсилля, розпачу від нереалізованих намірів.

Увага всієї міжнародної спільноти сьогодні прикута до безпрецедентної для ХХІ ст. агресії рашистів проти України. Світові лідери не приховують подиву і захоплення від того, як під ударами путінської орди тримається вже майже вщент зруйнований Маріуполь. Це все завдяки вам, наші шановні захисники. Хоч російські війська й переважають вас чисельно, але за рівнем мотивації і волі до перемоги вони вас не наздоженуть ніколи. На вашому боці правда і справедливість, з вами Бог. Вони ж обрали війну в підтримку темних сил, тому морок сорому і ганьби – це все, що може на них очікувати.

Українські урядовці разом із зарубіжними партнерами роблять наразі все можливе для того, аби ви мали можливість якнайскоріше повернутися до своїх домівок із перемогою, відправивши «спасатєлєй» на той світ. З вами всі українці, кожен вас підтримує і морально, і в міру можливостей матеріально. Однак свою палку любов і шану надсилають вам абсолютно всі однаково. Немає жодного громадянина, який не був би переконаним, що Маріуполь – це Україна, і так має бути й надалі. Високопрофесійні Збройні Сили України неминуче знищать непроханих російських «гостей». Парад 9 травня все ж відбудеться в центрі Маріуполя, однак проводитимуть його не окупанти, а ви, шановні захисники, разом із іншими підрозділами, які прорвуться до вас і допоможуть остаточно звільнити місто. Все буде Україна!

Національна академія СБУ 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-