Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Шановні жителі Маріуполя!

Шановні жителі Маріуполя!

Укрінформ
Весь народ України засвідчує вам свою глибоку повагу і шану за ваш героїзм, мужність і стійкість у стримуванні натиску російських агресорів.

Ви демонструєте те, що під силу ще мало кому не тільки в нашій країні, а й у всьому світі. Рашисти особливо пишаються тим, що вони успадкували від візантійських військ технологію облоги міст. Однак те, що було нормальним 800 років тому, не вписується в рамки сучасної цивілізації, і ви переконливо доводите їм ганебність обраного шляху упокорення вашої твердині. На зло їм ви все ще живі – це дуже дратує їх і одночасно викликає безмежну вдячність з боку всіх українців. Ви – взірець незламності для всього світу.

Окупанти вбили багатьох ваших рідних та близьких. Проте вони не знають, що умертвили лише тіла, не завдавши найменшої рани єдиній для всіх маріупольців душі – великій, волелюбній і, головне, українській. Вони не знають, що зросійщення давнього козацького міста в імперські і радянські часи здатне викликати лише зростання ненависті до московітів, але аж ніяк не лояльність до них з боку місцевого населення. Для них не зрозуміло, як ви щодня в цілковитій блокаді знаходите можливості здобувати собі їжу і воду та вивозити своїх дітей на безпечну територію. Їх розлючує те, що ви зовсім не боїтеся «другої армії світу» і не збираєтеся цього робити.

Сьогодні увага всього світу прикута до України, а найбільше – саме до Маріуполя. Українські високопосадовці роблять усе, аби разом з нашими зарубіжними партнерами таки дотиснути кремлівського карлика і змусити його забрати своїх посіпак зі священної української землі. Волонтери з усіх куточків нашої держави в єдиному пориві передають для вас усе необхідне, наскільки це можливо. Попри ворожі обстріли, не полишаються й спроби евакуації з міста. Мужньо захищають його й наші воїни, які з дня на день чекають підкріплення новими підрозділами й оснащенням, аби вже точно відправити рашистів тим шляхом, який проклав «руській ваєнний карауль». Парад 9 травня таки відбудеться, однак тільки за українськими прапорами. За Україну воюють світлі сили, які завжди перемагають темряву. Уже скоро!

Національна академія СБУ 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-