Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Війна призведе до катастрофи російської класичної культури

Війна призведе до катастрофи російської класичної культури

Укрінформ
Це правда. І це нестрашно. Бо вона в рф не працює. Вічні цінності, які можна (ну можна) знайти у золотому, срібному столітті та й літературі пострадянського "відродження" не працюють в рф

Тут одне з двох: або фейкова література, або фейковий народ. Вони демонстративно ридали над вбивством царської родини, а сьогодні повторюють досвід мародерства та вбивств в українських містах.

Вони описували тисячі хвороб родини, чия дитина доношувала дитячий одяг царевича Олексія, а зараз, не боячись хвороб, вигрібають дитячий одяг вбитих та вигнаних малюків для своїх орчат.

Вони демонструють неабияку скрєпність, а їхні генерали, мого віку, наче ж освічені люди, з якими ми читали одні книжки, замість гучного протесту - відмовитися воювати, обклавшись іконками, вбивають цілі міста. Є мільйон способів саботажу для тих, хто не хоче стріляти, але вони стріляють.

Тих, хто ще не повернувся додому в рифрежароторах наші знайдуть після війни.

Я давно написала, що оспівана "русская женщина", надто жінка - мати, також фейк. А вчора поговорила з людиною, яка слухає всі перехоплення розмов росіян з мамами і та підтвердила. За місяць війни єдина мама, яка розридалася в слухавку та попросила сина не вбивати цивільних, не красти, не мародерити і покинути війну за будь-яку ціну була... чеченка...

Решта під стать синам: забери, синочок, в укропа телефон - дзвони частіше, або: не дзвони синочок, я боюся, або: син, та ви не піготовлені політично, путін правий...

Навіть РПЦ - ціла церква, на жаль, фейк. Інакше, нешановні отці, чому ви не у в'язаницях та у висилках за протести та бодай допис у Фейсбуці.

Ліберальна інтелігенція ... вже писала, намагаються переконати світ, що не вся рф погана... Панове, якщо ви не кон'юктурні слимаки, які жадають грантів, то чому ви не на протестах. Чому не ремонтуєте країну?

Я знаю, що можна по-іншому, я бачила це на трьох революціях.

Армія теж фейкова, армія - біомаса, яка хоче потопити нас у крові...

Тому так... Хай воно все зникне та перетвориться на "местночтимую літературку". Для чого світу культура, яка не здатна зробити кращим власний народ?

PS: Полиці українських магазинів після відступів "братків", воістину "месіанського народу". Фото з нашого репортажу.

Лана Самохвалова

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-