Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Ми маємо дух до перемоги

Ми маємо дух до перемоги

Укрінформ
Дух формує нашу волю, а воля сформує наші дії. Все це разом забезпечить перемогу у війні

Найбільшим доказом нашої перемоги за 25 днів є не кількість знищених ворогів і техніки, а наш моральний дух. 93 відсотки українців переконані, що ми зможемо відбити напад Росії. Це головний успіх. Незважаючи на втрати територій, ми маємо дух до перемоги. Дух формує нашу волю, а воля сформує наші дії. Все це разом забезпечить перемогу у війні.

1.Ворог зупиняється. Ще не всюди, але на штурм в нього вже немає сил. Ще лишились сили бомбити, але й вони серйозно зменшуються. Путін провалив політику резервів. Поки він шукав резерви на заміну вбитим і пораненим, виросла ще одна проблема: заміна тих хто на війні. Місяць бойових дій виснажив і просто звичайних солдатів. Їх теж треба виводити, бо вони не спроможні продовжувати бойові дії. Пастка резерву ставить Путіна в тупик. 

2.Ще один героїчний день нашої армії. На багатьох напрямах були завдані чергові серйозні удари по техніці і колонам противника. Але по-справжньому героями є азовці в Маріуполі. Якби ви знали, який героїзм і чудо звитяги вони проявляють проти вдесятеро сильнішого противника. Вони вже живі легенди. Думаю, в 21 столітті людство не знало такої звитяги. Вони точно стануть легендою на рівні з 300 спартанцями.

3.Президент Зеленський виступив у Кнесеті. І знову достойний виступ. Правдивий. В лице. Це риса справжнього лідера, який відчуває силу свого народу і силу говорити від його імені правду. Не запобігати, не намагатися сподобатись чи підлаштуватись. А називати речі своїми іменами. Гордість мати такого лідера, в цей відповідальний час.

Виступ у Кнесеті важливий і з іншої причини. Ми всі бачили, як повів себе Ізраїль з перших днів війни. Вони навіть не хотіли, щоб Зеленський виступив в парламенті. Бенет їздив до Путіна і досить грубо коментував нашу позицію. Тому виступ вказує на те, що позиція Ізраїлю почала хитатись. Росія скоро втратить всі позиції. Чим більше зникають шанси на її перемогу, тим менше союзників в неї залишиться. Як я казав - час працює на нас.

4.Уряд продовжує радувати правильними ініціативами. Допомога на комуналку тим, хто взяв біженців - справедливий крок. Але потрібно готуватись до більшого. Я постійно нагадую про тили. І скоро проблеми в тилах будуть накочуватись на нас. Потрібно максимально запускати економіку. Все, що може працювати, - вже має працювати.

5.Путін дожимає Лукашенка. Воно й логічно. Якщо він збирає по всьому світу солдатів і вже навіть на російському olx, то у Бацьки немає шансів спетляти, хоч він докладає неабияких зусиль. Побачимо, чи ввійдуть - шанси дуже високі. Але будьте спокійні. Якщо увійдуть - це прискорить військову катастрофу росіян. Політична дестабілізація Білорусі змусить Путіна шукати резерви для контролю над ще одною країною.

Стоїмо. Готуємося воювати довго і до перемоги. Не втрачаємо віру. 

Перемога буде за нами.

Віктор Андрусів

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-