Українські війська на Луганщині тримають лінію оборони

Українські війська на Луганщині тримають лінію оборони

Укрінформ
На Луганщині українські військові тримають лінію оборони, обласна військова адміністрація працює над гуманітарними коридорами.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму відеозверненні.

«Луганщина, 9 березня. Всі на місцях, всі тримають лінію оборони, всі захисники - наші прикордонники, Нацгвардія, Збройні сили України, всі знаходяться на своїх бойових позиціях. Обласна адміністрація так само працює. Працюємо над гуманітарними коридорами, над евакуацією, над тим, щоб в лікарнях все було, щоб всім забезпечити», - заявив очільник області.

Він ще раз закликав населення не вірити фейкам, які розповсюджують російські загарбники.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-