У розбомбленому вінницькому аеропорту під завалами досі залишаються люди

У розбомбленому вінницькому аеропорту під завалами досі залишаються люди

Укрінформ
У розбомбленому вінницькому аеропорту поблизу села Гавришівка під завалами досі залишаються люди.

Про це на спільному брифінгу керівництва міста та області повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

"Є втрати і серед військових, і серед цивільних. Наразі завали ще не розібрані, тому ми будемо уточнювати, скільки людей загинуло. Постраждала і військова частина аеропорту, і цивільна", - сказав Борзовю

Він додав, що унаслідок обстрілу загорілися розташовані на цій території цистерни з пальним. Бійці ДСНС локалізували і погасили пожежу, відтак вдалося врятувати значну частину пального.

Також Борзов зауважив, що влада очікувала удару по аеропорту Гавришівка, і констатував, що всі випущені з чорноморського регіону ворожі ракети втрапили у ціль. Одна з них – несправний літак, який зберігався на летовищі.

Голова Вінницької міськради Сергій Моргунов наголосив, що міській владі відомо, що під завалами перебувають шість працівників КП "Аеропорт Вінниця".

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні російські війська здійснили ракетний удар по Вінниці. На мирне місто у центрі України випущено 8 ракет.

24 лютого Росія оголосила війну Україні. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-