Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Якщо ви не закриєте нам небо, воно закриється для всієї планети

Якщо ви не закриєте нам небо, воно закриється для всієї планети

Укрінформ
Ці слова адресовані громадянам західних держав. Для пояснення критично важливих обставин , які загрожують кожному з них особисто, на якому б контитенті аони не мешкали.

Від моменту захоплення російськими військами Чорнобильського радіоактивного могильники ядерних відпадків . від моменту танкового обстрілу, підпалу і захоплення Запорізької атомної електростанції в зоні бойових дій опинився весь світ.

Поки що статус західного світу - це статус заручника і жертви. Двадцять років Путін дресирував політиків ваших країн з допомогою ядерного шантажу і дешевих нафти і газу. І ці люди переконували вас, що Грузія і Україна - це другорядні країни. Їхня доля не торкне вас особисто, якою б трагічною вона не була.

І от цей час настав для вас особисто.

Війна в Україні від моменту захоплення ядерних об’єктів людьми, з дитинства позбавленими совісті, інтелекту і критичного мислення, перетворилася в Третю світову війну, “Війну шостого покоління”, New Generation War.

Ми попереджали про її можливість, про гітлерівську ментальність сучасної Росії. . Але ви називали нас “радикалами” і носіями “мови ненависті”, і піддавали позитивній дискримінації за вирази наших власних національних почуттів..

Тепер ця війна сама йде до вас. Вона йде до вас із власною мовою ненависті і думками ненависті, на яких вихована вся сучасна Росія.Кілька поколінь російських людей, які ненавидать вас просто тому, що ви є. Так ви почали прокидатися і розуміти, щр відбувається.

Але ви, через особливості високих культур своїх націй і гуманістичного виховання, не здатні зрозуміти, з ким ви маєте справу в особі Путіна.

.Зазідний світ, який десятиліттями боровся за обмеження ядерної енергетики , за екологію і чистоту довкілля, має всі шанси зараз стати об’єктом радіоактивного ураження в планетарному масштабі.

Путін - психічно хвора людина, і це більше не метафора, а очевидність для всіх фахівців. Мовою психіатрії це називається “параноїдний психоз”, кожен психіатр легко зауважить всі клінічні ознаки. В такому стані домінантною поведінкою є лише максимальна агресія до всього зовнішнього світу, тому що хворий вважає, що весь світ йому загрожує. І треба вдарити першим.

Людина, яка відверто проголосила, що продовжує політику Сталіна, і при цьому поводиться, як Гітлер. Така людина не зупинялася і не зупиниться перед тотальним знищенням всього, що не вписується в його картину світу.

Україна не підкориться Путіну ні за яких обставин. Тоді, якщо російським військам доведеться відступати, то їхній божевільний головнокомануючий підірве наші атомні станції.

І якщо ви не закриєте нам небо зараз, воно впаде на ваші голови. Не кажіть потім, що ми вас не попереджали.

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-