За добу підрозділи ДСНС евакуювали 63 громадян у зоні ООС

За добу підрозділи ДСНС евакуювали 63 громадян у зоні ООС

Укрінформ
Протягом доби підрозділи Державної служби з надзвичайних сутуацій, що залучені до проведення операції Об'єднаних сил, евакуювали 63 громадян, з них 11 дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба штабу ООС у Фейсбуці.

Зазначається, що за добу ДСНС здійснили евакуацію з населених пунктів Сартана, Новотошківське, Сєвєродонецьк, Сватове, Лебединське та Воєводівка. Підрозділи 15 разів залучалися до надання допомоги населенню.

Крім цього, здійснено 8 залучень для підвезення продуктів першої необхідності в населений пункт Щастя та питної води в населені пункти Сєвєродонецьк, Щастя, Світличне, Красногорівка, Мар'їнка, Гостре, Авдіївка, «Шахта «Центральна».

Також підрозділи ДСНС залучалися до розбирання конструкцій заваленої внаслідок бойових дій будівлі у населеному пункті Щастя.

Загалом до робіт було залучено 27 одиниць техніки та 79 осіб особового складу. Через постійні обстріли з боку російських окупаційних військ роботи з відновлення поки що не проводяться.

За добу 1 березня підрозділи ДСНС здійснили сім виїздів на ліквідацію пожеж, які виникли в наслідок бойових дій.

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники впродовж шести днів повномасштабного вторгнення РФ виїжджали на виклики орієнтовно 4000 разів, це в середньому по 800 виїздів на добу.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-