Загарбники обстріляли «Градами» евакуаційний транспорт, відправлений до Волновахи

Загарбники обстріляли «Градами» евакуаційний транспорт, відправлений до Волновахи

Укрінформ
Евакуаційний транспорт, відправлений зранку до Волновахи, потрапив під обстріл російських «Градів». Ніхто не постраждав, усі перебувають в укриттях.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

«Евакуаційний транспорт, відправлений зранку до Волновахи, щоб вивезти людей, поки що не дістався місця призначення – колона потрапила під обстріл російських градів. Увесь склад евакуаційної колони цілий і на даний час знаходиться в укриттях», – написав очільник області.

Але він зазначив, що зранку своїм ходом із Волновахи виїхало з десяток легкових автівок та успішно прослідували у бік Вугледара.

«Представники обласної та районної влади чекають на жителів Волновахи у населеному пункті, назву якого людям повідомляють дзвінком представники місцевої влади, яких усі волновахці добре знають. Прохання слідувати лише їхнім інструкціям», – пояснив Кириленко.

За його словами, щойно вщухнуть обстріли, повторять спробу евакуювати людей.

Кириленко вкотре звернувся до міжнародних гуманітарних організацій із закликом відреагувати на гуманітарні потреби людей і сприяти утворенню зеленого коридору для евакуації жителів Волновахи.

«Люди вже третій день під обстрілами без води, їжі, електрики. Їм потрібна допомога!!!!! Навіть російські окупаційні війська мають це розуміти!» – наголосив керівник регіону.

В Україні п’яту добу триває війна. Запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-