У Кривому Розі патруль розстріляв авто, яке намагалося прорватися до військового містечка

У Кривому Розі патруль розстріляв авто, яке намагалося прорватися до військового містечка

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі військовий патруль розстріляв позашляховик Toyota Land Cruiser. Машина не зупинилася на вимоги військових. Пасажир та водій погрожували зброєю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Перший Міський телеканал.

Подія сталася 27 лютого близько 15:30 у Довгинцівському районі.

«На пропускному пункті військові вимушено відкрили вогонь по двох городянах, які перебували в автомобілі. Опір силовикам виявився для правопорушників смертельним», - йдеться в повідомленні.

Автівка спробувала на величезній швидкості в'їхати на територію військового містечка неподалік аеродрому. Водій не виконав наказ ЗСУ зупинитися. Огляд салону чоловіки також не дали провести. Попередньо вони загрожували перевіряльникам зброєю. Бійці ЗСУ відкрили вогонь.

Попередньо, одним із загиблих виявився відомий у кримінальних колах Ельдар Махмудов. За офіційними даними, він мав ФОП, займався торгівлею овочами, фруктами та піротехнічними засобами.

Як повідомляв Укрінформ, раніше міністр оборони Олексій Рєзніков заявив, що задля безпечного проходження низки блокпостів необхідно чітко дотримуватися низки правил: зменшити швидкість автомобіля; завчасно підготувати документи для перевірки; вимкнути фари, увімкнути аварійне світло; не треба вести відеозйомку; без дозволу військових не виходити з автівки, чітко відповідати на запитання військових та бути готовими на вимогу відкрити багажник та провести огляд автомобіля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-