Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Український кураж охоплює всю планету!

Український кураж охоплює всю планету!

Укрінформ
Цей кураж випромінює неймовірно потужну енергію. Заряджає усіх, хто налаштовується на цю хвилю. Посилюється і змінює оточуючу реальність. Це відчувають і українці, це відчувають усі люди доброї волі

Українці знову довели, що є незламними. Попри прогнози західних аналітиків та розвідок українці зірвали путінський бліцкриг і влаштували справжнє сафарі на "російського ведмедя", який вліз на українську пасіку.

Українці мов бджоли інтуїтивно організовуються в рої, у один загальнонаціональний великий рій, що жалить російських окупантів всіма засобами та всією своєю люттю. Українці роблять це весело, вони сміються, жартують і жалять, наша ненависть до ворогів не істерична. Наша ненависть - це лють, але лють не сліпа, а свята й шляхетна. Ми знаємо, що правда за нами і віримо в свою перемогу, віримо в свої сили, віримо в Збройні сили України, віримо в краще. Віримо, але боремось та б'ємось так, ніби це останнє, що хочемо залишити по собі в пам'яті наступних поколінь, в історії не тільки нашої країни, але і всього людства.

Українці роблять неймовірні й фантастичні дива і заряджають цими дивами весь світ. І світ теж починає вірити в українців, в Україну і в її відчайдушний супротив, в її військо, в нашу Січ.

Будуймо Січ.

Слава Україні!

Роман Бурко

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-