Поблизу Гнутового йде бій – є загиблий та поранені

Поблизу Гнутового йде бій – є загиблий та поранені

Укрінформ
На Донеччині поблизу Гнутового наразі точиться бій, за ніч відомо про одного вбитого, двох поранених від обстрілів російських окупантів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

«Поблизу Гнутового і зараз точиться бій. Неподалік - у Сартані - минулого вечора було неспокійно. Обстрілювали авіацією. По руйнуваннях додалося 8 будинків. У місцевій школі повилітали вікна. 1 вбитий, 2 поранених»,- написав очільник області.

За його словами, станом на ранок у населених пунктах Торецьк, Мар'їнка, Красногорівка, Світлодарка - тихо, без великих обстрілів і втрат.

Офіційна інформація щодо загальної ситуації по Волновасі і Маріуполю від військових поки що не надходила, констатував Кириленко.

Як передає Укрінформ, в Україні четверту добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-