Ситуація щодо російського вторгнення: у Харків прорвались кілька танків РФ – їх знищили ЗСУ

Ситуація щодо російського вторгнення: у Харків прорвались кілька танків РФ – їх знищили ЗСУ

Укрінформ
У Харків 25 лютого прорвалися кілька російських танків, але були знищені нашими військами.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської облдержадміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Учора були випадки прориву оборони. Кілька ворожих танків зайшли у місто, після чого були знищені і контроль було відновлено нашими військами", - йдеться у повідомленні.

Окупаційні війська вели бойові дії з напрямку Дергачів, Циркунів та з Чугуївського напрямку. Були спроби прорвати оборону з боку Високого.

Синєгубов додав, що після серйозного опору наших героїв ворог почав ганебно цілити з артилерії по соціальній інфраструктурі. Снаряди влучили у центр крові на Олексіївці та дитячу обласну лікарню. Пошкоджено житлові будинки на Салтівці та ХТЗ. Були намагання знищити військові об’єкти в центрі міста. На жаль, були постраждалі.

Але і ворог зазнав дуже великих втрат: більше ста одиниць ворожої броньованої техніки та сотні вбитих ворогів.

"Наші воїни героїчно відстоюють кордони міста Харків. Ми перекриваємо всі напрями", - запевнив голова ОДА - облВЦА.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. На низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

На Харківщині за два дні повномасштабної російської агресії, 24-25 лютого, постраждало 82 особи, загинуло 11, з них 7 - цивільні.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-