«Гради», артилерія та міномети: окупанти від початку доби 25 разів порушили «тишу»

«Гради», артилерія та міномети: окупанти від початку доби 25 разів порушили «тишу»

Укрінформ
У зоні проведення операції Об'єднаних сил сьогодні станом на 11:00 окупанти 25 разів порушили режим припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці.

«Станом на 11:00 23 лютого з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 25 обстрілів, 21 з яких із застосуванням важкого озброєння», - ідеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських захисників поблизу Новотошківського - з БМ-21 «Град», артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, Золотого - з артилерії калібру 122 мм, Попасної - з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, а також Південного - з станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, окупанти обстріляли позиції українських захисників поблизу Пісків - з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, БпЛА з застосуванням ВОГ-17, Світлодарська - з мінометів калібру 120 мм, реактивних піхотних вогнеметів «Джміль», Богданівки - з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120мм 82 мм та Маріуполя - з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових та ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів

Читайте також: Війська РФ обстрілюють міста на Луганщині з гармат і «Градів»

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

«Об’єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози з боку ворога», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 22 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 96 обстрілів, 81 з яких - із застосуванням важкого озброєння. Внаслідок ворожих дій загинув український військовий, ще шестеро постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-