Стало відоме ім’я бійця, який вчора загинув у зоні ООС

Стало відоме ім’я бійця, який вчора загинув у зоні ООС

Фото
Укрінформ
На Луганщині, в зоні Операції Об'єднаних сил, загинув 28-річний мешканець Миколаївської області Віктор Кучеренко. 

Про це йдеться на сторінці Баштанської райдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Баштанська РДА зі скорботою повідомляє, що 11 січня 2022 року в районі смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області загинув старший солдат Кучеренко Віктор Геннадійович, житель села Новолазарівка Казанківської селищної об’єднаної територіальної громади», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що боєць народився 28.08.1993 в селі Антонівка Новоодеського району Миколаївської області. Батьки Геннадій Вікторович та Надія Григорівна проживають в с. Новолазарівці.

Хлопець навчався в Новолазарівській ЗОШ, Казанківській гуманітарній гімназії, згодом закінчив Казанківське СПТУ.

Будучи патріотом, він підписав контракт та служив у лавах Збройних Сил України - 17-й окремій танковій Криворізькій бригаді.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 11 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню - у бік Новотошківського противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям. Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлюють щирі співчуття рідним і близьким героя, який загинув за Україну.

Фото: Баштанська районна державна адміністрація, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-