З початку доби окупанти вже двічі порушили «тишу»

З початку доби окупанти вже двічі порушили «тишу»

Укрінформ
Із початку доби, станом на 11 годину, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Об'єднаних сил у ранковому зведенні про ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими військовослужбовцями... З початку доби, станом на 11 годину, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню", - поінформували в пресслужбі.

Як зазначається, за минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3 209 транспортних засобів, 3 560 осіб, а також виявили 36 адміністративних правопорушень та розкрили 15 злочинів.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 927 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 727 осіб.

У порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 1,5 гектари території та передали на знищення 253 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 26 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню, двоє українських бійців тяжкопоранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-