Біля Нью-Йорка на Донеччині окупанти поранили українського воїна

Біля Нью-Йорка на Донеччині окупанти поранили українського воїна

Укрінформ
Упродовж минулої доби, 26 грудня, зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС, передає Укрінформ.

«У напрямку Південного, Пісків, Новолуганського та Шумів окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем. Поблизу Талаківки ворог задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснив скидання пострілів ВОГ-17», - ідеться в повідомленні.

Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – важкий.

Станом на 7-му годину ранку 27 грудня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. У напрямку Нью-Йорка противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Унаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Його госпіталізували, стан здоров’я – важкий.

Як зазначається, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

«Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації», - наголошують у штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-