Військові у зоні ООС увосьме отримали від дітей саморобні новорічні прикраси

Військові у зоні ООС увосьме отримали від дітей саморобні новорічні прикраси

Фото, відео
Укрінформ
У зоні ООС пройшли урочистості з нагоди прийдешніх новорічних свят. Українські захисники вже восьмий рік отримують від дітей саморобні новорічні прикраси, і нинішнє свято не стало винятком.

Про це Укрінформу повідомила організатор заходів київський волонтер Марина Квітка.

«Урочистості стартували біля військової частини 3035 Національної гвардії України. Ми привітали усіх, хто виконує бойові завдання в Слов'янську, Краматорську, Дружківці, Костянтинівці. Цьогоріч для представників силових структур дітьми з Одещини, за ініціативи Одеської облдержадміністрації та департаменту освіти та науки, підготовлено понад 200 пакунків з ялинковими прикрасами, зробленими власноруч», - зазначила волонтерка.

Крім Одеської ОДА, до ініціативи долучилися представники інших структур. Зокрема, святкові подарунки прибули у Слов'янськ завдяки допомозі угруповання "Південь" Національної гвардії України, вч 3035 НГУ м. Слов'янська та вч 3014 НГУ м. Одеси.

Разом з дитячими ялинковими прикрасами представники силових структур отримали новорічні ялинки. Їх уже декілька років поспіль передає на благодійній основі підприємець зі Слов'янська Олег Волошин.

Захисники України на сході вже увосьме отримали новорічні вітання від дітей / Фото: slavdelo.dn.ua

Реалізовувати ініціативу також допоміг заступник начальника ДСНС в Донецькій області В'ячеслав Бойцов.

За словами Марини Квітки, в різні роки новорічні прикраси для військових та силовиків на сході робили і передавали діти зі Слов'янська, Києва, Житомира, Полтави, Тернополя. В зоні бойових дій ця традиція існує з 2014 року – відтоді, як 5 липня українські військові звільнили Слов'янськ та Краматорськ від російських терористів, а над містами підняли прапор України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-