В зоні ООС одружилися бойовий медик та військова психологиня

В зоні ООС одружилися бойовий медик та військова психологиня

Фото
Укрінформ
Херсонські волонтери привітали з одруженням бойового медика Дмитра Радіцу і військову психологиню Анастасію Соф'їну з окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, які нині несуть службу на сході України і побралися саме у День ЗСУ.

Про це у Фейсбуці повідомила керівниця центру допомоги учасникам бойових дій на cході України при Херсонській ОДА Наталія Возаловська.

«Сьогодні в АДН 57 ОМБР імені кошового отамана Костя Гордієнка подвійне свято. Бойовий медик Дмитро і військова психологиня Анастасія одружилися», - йдеться у повідомленні.

У коментарі кореспонденту агентства Возаловська зазначила, що Анастасія Соф'їна з Житомирщини, а Дмитро Радіца - з Херсонщини. «Це було кохання з першого погляду», - розповіла керівниця центру, яка з нагоди цієї події передала молодятам подарунки з Херсонщини.

Як повідомила Возаловська, Дмитро та Анастасія отримали подарунок від колективу Херсонської обласної клінічної лікарні, вони також подякували за віночок нареченої та квітку нареченого і подарунок волонтерці Валентині Чертовій із Зеленівки, за коровай - учасниці бойових дій Інні Рибалкіній з Олешок, за весільні шишки - Олешківським волонтерам.

Фото: Наталія Возаловська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-