У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

Укрінформ
Від початку доби 6 грудня російські окупаційні війська не відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Впродовж поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 2967 транспортних засобів, 3492 особи, а також виявлено 29 адміністративних правопорушень та розкрито 15 злочинів.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувала 641 особа, а на підконтрольну Україні територію прибуло 575 осіб.

В пресслужбі також поінформували, що піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 1,5 гектари території та передали на знищення 243 вибухонебезпечні предмети.

Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, наголосили в штабі ООС.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 5 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед українських військовослужбовців не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-