Стало відоме ім'я бійця, який загинув напередодні в зоні ООС

Стало відоме ім'я бійця, який загинув напередодні в зоні ООС

Укрінформ
В районі операції Об'єднаних сил, поблизу Новотроїцького, 1 грудня загинув солдат Валерій Геровкін, якому влітку виповнилося 22 роки.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Оперативного командування "Схід" Сухопутних військ ЗСУ

"Із сумом вимушені повідомити про важку втрату у лавах 93-ї бригади "Холодний Яр". 1 грудня 2021 року на позиціях поблизу Новотроїцького загинув солдат Геровкін Валерій Євгенович – його вбив ворожий снайпер. Трагедія сталася ввечері на спостережному посту", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Валерій народився 21 липня 1999 року, був родом із Краматорська. До лав Збройних сил вступив у вересні минулого року, у холодноярській бригаді піхотинець служив близько року. Побратими характеризують воїна як позитивну людину. Це була його перша ротація в ООС.

Без сина залишилася мати Ганна і батько Євгеній, повідомили у пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 1 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню, одне з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, не сумісне з життям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-