У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 26 листопада не порушували режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС, передає Укрінформ.

“Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації”, - підкреслюється в повідомленні.

Також зазначається, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3454 транспортні засоби, 3704 особи, 3 особи - на причетність до збройних формувань Російської федерації, а також виявили 50 адміністративних правопорушень та розкрили 24 злочини.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 1424 особи, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1252 особи.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 3,5 гектари території та передали на знищення 140 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 25 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-