У зоні ООС поранений український військовий

У зоні ООС поранений український військовий

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17.00 23 листопада тричі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил. Внаслідок ворожого обстрілу поранений український захисник.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС. 

«Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в напрямку Зайцевого окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Біля Верхньоторецького російські найманці здійснили обстріл із автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. У бік Шумів ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Як зазначається, українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли.

Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 22 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Внаслідок обстрілів двоє українських захисників отримали поранення.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-