У зоні ООС зафіксували шість порушень «тиші», поранений водій-санітар

У зоні ООС зафіксували шість порушень «тиші», поранений водій-санітар

Укрінформ
Від початку доби 14 листопада з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ООС у Фейсбуці.

Зазначається, що в напрямку Невельського окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм. Неподалік Чермалика ворог двічі застосував протитанковий ракетний комплекс. Поблизу Причепилівки російські найманці здійснили обстріл зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. У бік населеного пункту Оріхове-Донецьке ворожі війська вели вогонь з артилерії калібру 152 мм.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення. Внаслідок ворожих дій дістав поранення водій-санітар. Пошкоджено два санітарні автомобілі. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – важкий.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Як повідомляв Укрінформ, Національна поліція України відкрила кримінальне впровадження за фактом обстрілу вночі 14 листопада села Невельське Покровського району Донецької області збройними формуваннями Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-