Окупанти обстріляли з артилерії село Гранітне – пошкоджені житлові будинки

Окупанти обстріляли з артилерії село Гранітне – пошкоджені житлові будинки

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські окупанти обстріляли село Гранітне, в результаті чого пошкоджені житлові будинки та електромережі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Мирненської селищної військово-цивільній адміністрації Володимир Веселкін.

«Російсько-окупаційні війська, протягом всієї ночі та до десятої години ранку, вели обстріл села Гранітне. Використовували набої 120-го калібру. Постраждали п'ять житлових будинки. Пошкоджені електромережі. На щастя, жертв немає», - написав Веселкін.

Читайте також: У зоні ООС поранені двоє українських військових

Він закликав мешканців села обмежитись перебуванням вдома, заради власної безпеки.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом обстрілу житлових будинків у селі Гранітне. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Волноваської окружної прокуратури Донецької області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, російські окупаційні війська від початку доби 26 жовтня тричі відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил. Біля Гранітного російські найманці двічі вели вогонь з артилерії калібру 122 мм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-