Окупанти тричі зривали «тишу» на сході України

Окупанти тричі зривали «тишу» на сході України

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17.00 19 жовтня тричі відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

“Упродовж доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає ”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в напрямку Авдіївки найманці здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів. У бік Зайцевого окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Позиції українських воїнів біля Гранітного ворог обстріляв з мінометів калібру 120 мм.

Читайте також: У бойових діях на сході України від початку року загинули 55 військових ЗСУ

Як зазначили в пресслужбі, українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, чим змусили противника припинити вогневу активність.

Читайте також: У зоні ООС командир особисто приймає рішення про вогонь у відповідь - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 18 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-