Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки та Зайцевого

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки та Зайцевого

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 11.00 19 жовтня відкривали вогонь поблизу населених пунктів Авдіївка та Зайцеве. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“З початку доби 19 жовтня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, біля Авдіївки ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів. У бік Зайцевого окупанти застосували ручні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

На збройні провокації противника Об'єднані сили відкривали вогонь у відповідь та змусили його припинити вогневу активність.

Читайте також: У зоні ООС командир особисто приймає рішення про вогонь у відповідь - Данілов

У пресслужбі також повідомили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.

Так, впродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3588 транспортних засобів, 3800 осіб, з них 2 осіб на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявили 55 адміністративних правопорушень та розкрили 33 злочини. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію проїхало 899 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибули 266 осіб.

Читайте також: У бойових діях на сході України від початку року загинули 55 військових ЗСУ

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 3 гектари території, передали на знищення 51 вибухонебезпечний предмет та повністю відновили 2 пошкоджені будинки.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 18 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-